Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Το απόγευμα της Πέμπτης - Ποιοί πολιτικοί και γιατί τον έμπλεξαν στα κανάλια - Ποιο ήταν το σχέδιό τους;

Δημήτρης Πόπωτας, Άρια Καλύβα
Έπειτα από διεθνές ένταλμα σύλληψης των ολλανδικών αρχών για απάτη, πλαστογραφία και δόλια πτώχευση - Νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Ασκληπιείο Βούλας καθώς επικαλέστηκε προβλήματα υγείας


Συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Ασκληπιείο Βούλας ο εφοπλιστής Γιάννης Καραγιώργης έπειτα από διεθνές ένταλμα σύλληψης των ολλανδικών αρχών για απάτη, πλαστογραφία και δόλια πτώχευση.



Ο 66χρονος ο οποίος τα τελευταία χρόνια έγινε γνωστός καθώς αγόραζε το ένα μετά το άλλο από τα πολλά περιφερειακά κανάλια και προσπάθησε να μπει δυνατά στον τηλεοπτικό χώρο έπεσε χθες το απόγευμα στα χέρια των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής στους οποίους διαβιβάστηκε το διεθνές ένταλμα από την Ολλανδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συλληφθείς επικαλέστηκε προβλήματα υγείας και για το λόγο αυτό, αν και η σύλληψή του έγινε στη Γλυφάδα, οδηγήθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.
Πρώτο Θέμα

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top