Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

A handout picture provided by Turkish President Press office shows, US Secretary of Defense Ash Carter (L) shaking hands with Turkish President Recep Tayyip Erdogan (R) in Ankara , Turkey, 21 October 2016. EPA/TURKISH PRESIDENT PRESS OFFICE / HANDOUT HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES

Η Τουρκία πρέπει να συμμετάσχει στην επιχείρηση της Μοσούλης, δήλωσε από την Άγκυρα ο Αμερικανός Υπουργός Άμυνας Άστον Κάρτερ ο οποίος είχε επαφές με τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν, τον Τούρκο Πρωθυπουργό Μπιναλί Γιλντιρίμ και τον Τούρκο ομόλογό του Φιρίκ Ισίκ.



Στη δήλωσή του μετά από τη συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του, ο Αμερικανός Υπουργός είπε ότι είναι φυσικό η Τουρκία να ενδιαφέρεται για τις εξελίξεις στη Συρία και το Ιράκ. “Στηρίζουμε τα μέτρα που λαμβάνετε για τη διασφάλιση της ασφάλειας των συνόρων σας. Θέλουμε η Τουρκία να συμμετάσχει στις επιχειρήσεις που διεξάγονται εναντίον του Ισλαμικού Κράτους”, ανέφερε ο Αμερικανός Υπουργός.

Ο Αμερικανός Υπουργός είπε ότι η χώρα του θα συνεχίσει να είναι ισχυρός σύμμαχος της Τουρκίας και θα συνεχίσει να στηρίζει τη δημοκρατία στην Τουρκία.

Άννα Ανδρέου, ΚΥΠΕ, Τουρκία

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top