Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Το τζιχαντοκρατούμενο ανατολικό Χαλέπι δεν υπάρχει πια. Αυτό που έχει απομείνει στα χέρια των τρομοκρατών είναι το τζιχαντοκρατούμενο νοτιοανατολικό Χαλέπι

Ο συριακός στρατός με επικεφαλής τις ειδικές δυνάμεις «Τίγρεις» απελευθέρωσαν τη Δευτέρα τις συνοικίες Σεΐχ Φαρές, Χαϊνταρίγια και Σαχούρ και στη συνέχεια κατελήφθη το Επιστημονικό Ερευνητικό Κέντρο στην περιοχή Τζαμπάλ Μπαντρό. 


Οι κυβερνητικές δυνάμεις αναμένουν να συναντήσουν ισχυρή αντίσταση από τους τζιχαντιστές στις συνοικίες Μαρτζέχ, Μαγιασάρ και Σεΐχ Σαέεντ.

Στον κεντρικό χάρτη με κόκκινο χρώμα απεικονίζονται οι συνοικίες που ελέγχει η κυβέρνηση και με πράσινο οι τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα και του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA). Οι συνοικίες που είναι σημειωμένες με ένα μπλε περίγραμμα είναι αυτές που απελευθερώθηκαν τις τελευταίες τρεις ημέρες.

http://www.tribune.gr/world/news/article/305017/tzichantistes-perikiklomeni-sto-notio-chalepi-o-siriakos-stratos-proelavni.html 




Τα κέρδη των Κούρδων στο Χαλεπί εις βάρος των τζιχαντιστών και του ΣΑΑ (μάλλον σε συννενόηση), σήμερα 28.11.2016 
Χαλέπι - Συγκριτικοί χάρτες Μαϊος 2016/σήμερα 28.11.2016

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top