Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Αναφερόμενος στη δήλωση του συμβούλου του κ. Ερντογάν, ο πρώην ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας, Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, σημείωσε ότι «πρόκειται για τοποθέτηση ενός ατόμου, το οποίο δεν γνωρίζει την κυπριακή πραγματικότητα». REUTERS/YIANNIS KOURTOGLOU
Την αντίδραση Τουρκοκυπρίων παραγόντων προκάλεσε η αναφορά του Γιγιέτ Μπουλούτ, συμβούλου του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν για θέματα οικονομίας, περί προσάρτησης των κατεχομένων στην Τουρκία.


Μιλώντας στο ενημερωτικό κανάλι A Haber την Πέμπτη, ο κ. Μπουλούτ είχε δηλώσει ότι «η επανένωση και παράδοση της Κύπρου στην Ε.Ε. σηματοδοτεί τη δολοφονία της σύνθεσης Τουρκισμού - Ισλάμ» και ότι «σε περίπτωση που η “Τουρκική Δημοκρατία Βορείου Κύπρου” δεν επιθυμεί να συνεχίσει την πορεία της (με το υφιστάμενο καθεστώς), τότε θα μετατραπεί σε επαρχία της Τουρκίας και θα συνεχίσει με αυτό τον τρόπο την πορεία της».
Αναφερόμενος στη δήλωση του συμβούλου του κ. Ερντογάν, ο πρώην ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας, Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, σημείωσε ότι «πρόκειται για τοποθέτηση ενός ατόμου, το οποίο δεν γνωρίζει την κυπριακή πραγματικότητα».
Παράλληλα, ο τέως διαπραγματευτής και τώρα αρχηγός του εξωκοινοβουλευτικού Κόμματος του Λαού, Κουντρέτ Όζερσαϊ, δήλωσε: «Από τη δική μου σκοπιά και οπτική γωνία του κόμματός μου δεν είναι δυνατόν οι Τουρκοκύπριοι να ενταχθούν στο ελληνοκυπριακό κράτος. Επίσης, η προσάρτηση στην Τουρκία δεν αποτελεί ούτε επιλογή, ούτε και λύση για εμάς. Δεν είναι δυνατόν να αποδεχθούμε κάτι τέτοιο».
Πηγή: ΑΜΠΕ

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top