Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Ενώ η επιχείρηση ανακατάληψης της πόλης της Μοσούλης από τους τζιχαντιστές του ISIS συνεχίζονται, η Υπηρεσία Καταπολέμησης της Τρομοκρατίας του Ιράκ ανακοίνωσε ότι με την είσοδο του νέου έτους οι δυνάμεις του Ιράκ ελέγχουν τις 42 από τις 56 συνοικίες της Ανατολικής Μοσούλης, δηλαδή του πολεοδομικού συγκροτήματος που βρίσκεται ανατολικά του ρού του Τίγρη Ποταμού.
Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων έχουν σκοτωθεί περί τους 2000 άνδρες του ISIS.
Να σημειωθεί ότι οι δυνάμεις του στρατού του Ιράκ ελέγχουν και ορισμένες συνοικίες της Δυτικής Μοσούλης, στο νότιο τμήμα της πόλης, ενώ έχουν αποκόψει και τις οδούς διαφυγής που οδηγούν προς τη Ράκκα και άλλες πόλεις της Συρίας αλλά και του Ιράκ .
Τέλος, σήμερα ανακοινώθηκε ότι 1200 άνδρες του γαλλικού στρατού συμμετέχουν στην επιχείρηση εναντίον του ISIS, ενώ δημοσιεύεται και χάρτης με τα άλλα πολεμικά μέσα, αεροσκάφη, πολεμικά πλοία κλπ που συμμετέχουν στις επιχειρήσεις εναντίον του ISIS.

https://infognomonpolitics.blogspot.gr/2017/01/42-56.html

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top