Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

EPA/MAXIM SHIPENKOV
Όπως μετέδωσε το πρακτορείο RIA, ο Λαβρόφ δήλωσε ότι η Μόσχα είναι έτοιμη να κάνει αυτό που της αναλογεί ώστε να υπάρξει ένας εποικοδομητικός διάλογος με τις ΗΠΑ.
Θετικές ενδείξεις στην ειρηνευτική διαδικασία για το μέλλον της Συρίας «βλέπει» η Μόσχα, όπως μεταδίδουν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων επικαλούμενα τον Ρώσο ΥΠΕΞ Σεργκέι Λαβρόφ.
Σύμφωνα με τα ρωσικά πρακτορεία η Μόσχα θεωρεί τις συνομιλίες που θα διεξαχθούν στην πρωτεύουσα του Καζακστάν την ερχόμενη εβδομάδα ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της εφαρμογής ενός πλαισίου για την διεξαγωγή των συνομιλιών που θα λάβουν χώρα στη Γενεύη. 
Όπως μετέδωσε το πρακτορείο RIA, ο Λαβρόφ δήλωσε ότι η Μόσχα είναι έτοιμη να κάνει αυτό που της αναλογεί ώστε να υπάρξει ένας εποικοδομητικός διάλογος με τις ΗΠΑ.
Από την άλλη πλευρά ο ηγέτης των Κούρδων της Συρίας, από το Κάμισλο όπου βρίσκεται, δήλωσε ότι οι συνομιλίες που γίνονται στην Αστάνα, χωρίς την παρουσία των Κούρδων, είναι ένα διεθνές παιχνίδι και είναι καταδικασμένες να αποτύχουν.
Πηγή: Reuters

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top