Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Leith Fadel
Βηρυτός, Λίβανος (23:50) - Για πάνω από ένα μήνα, ο τουρκικός στρατός και οι αντάρτες σύμμαχοί του έχουν προσπαθήσει να καταλάβουν την Αλ-Μπαμπ από το Νταές. Ωστόσο, κάθε επίθεση απέτυχε να επιτύχει σημαντικά κέρδη γύρω από αυτή την στρατηγική πόλη στα ανατολικά του κυβερνείου του Χαλεπίου.

Με το Νταές να επικεντρώνεται να ωθήσει πίσω τις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις (ΤΕΔ), ο Συριακός Αραβικός Στρατός (ΣΑΣ) εκμεταλλεύτηκε τη κακή άμυνα της τρομοκρατικής ομάδας στο νότιο τμήμα της Αλ-Μπαμπ, απελευθερώνοντας μια σειρά από χωριά τις τελευταίες 48 ώρες.

Την Πέμπτη, οι «Δυνάμεις του Τίγρη» του Συριακού Αραβικού Στρατού συνέχισαν την ταχεία προώθηση τους στα ανατολικά του κυβερνείου του Χαλεπίου, δρομολογώντας μια ισχυρή επίθεση για να καταλάβουν το χωριό Barlihiyeh από τα χέρια των τρομοκρατών του Νταές στο Οροπέδιο Αλ-Μπαμπ.

Η επίθεση αυτή αποδειχθεί επιτυχημένη, καθώς ο ΣΑΣ δήλωσε να είναι το Barlihiyehυπό τον πλήρη έλεγχό του πριν νυχτώσει, την Πέμπτη.

Ο επόμενος στόχος του Συριακού Αραβικού Στρατού είναι το χωριό-κλειδί τουSouran, το οποίο θεωρείται ένα από τα τελευταία προπύργια του Νταές στα νότια της πόλης Αλ-Μπαμπ.

Μετάφραση στα ελληνικά από Κριστιάν Άκκυριά για τον Ινφογνώμονα Πολιτικά, Αθήνα, 20.1.2017

AMN

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top