Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Τη θεσμοθέτηση της τριμερούς συνεργασίας Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ σε ένα πρότυπο ανάλογο της τριμερούς με την Αίγυπτο προώθησαν στη σημερινή τους σύνοδο οι γενικοί γραμματείς των υπουργείων Εξωτερικών των τριών χωρών.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε ότι σχεδιάζεται ως το τέλος του χρόνου η σύγκληση μιας τριμερούς συνόδου των υπουργών Εξωτερικών στην Αθήνα, στην προοπτική αναβάθμισης της συνεργασίας σε επίπεδο κορυφής.

Ο κ. Βενιζέλος είπε ακόμη πως στην ατζέντα της τριμερούς συνεργασίας είναι τα θέματα των «ανοιχτών κρίσεων στην περιοχή, η σταθερότητα, η ασφάλεια και η εφαρμογή του δικαίου της θάλασσας». «Διότι», πρόσθεσε, «όταν έχουμε πολέμους και τρομοκρατικές απειλές, πλήττεται η ασφάλεια των λαών αλλά και η προοπτική ανάπτυξης των χωρών».

Ο υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος (Α) υποδέχεται τον Γενικό Διευθυντή του υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ, πρέσβη Νισίμ Μπεν Σιτρίτ και τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Εξωτερικών της Κύπρου, Αναστάσιο Μητσιάλη (2Δ).
«Η περιφερειακή ασφάλεια και η σταθερότητα», συνέχισε, «βρίσκεται επομένως στην αιχμή αυτής της συνεργασίας».
Πηγή: ΑΜΠΕ

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top