Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017


«Εκπλήσσει η υποστήριξη της Ρωσίας στους SDF στη Ράκκα»

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι στρατηγικό βομβαρδιστικό, Tu-95 απογειώθηκε από ρωσικό αεροδρόμιο και έπληξε στόχους των εξτρεμιστών του ‘ισλαμικού κράτους’ στη Ράκκα της Συρίας, βοηθώντας το έργο των «Δημοκρατικών Συριακών Δυνάμεων»- SDF.

Αυτό αναφέρει το Sputnik στην τουρκική γλώσσα σημειώνοντας ότι το Tu-95 για να φθάσει στη συριακή πόλη Ράκκα, διήλθε από τον εναέριο χώρο του Ιράν και του Ιράκ.


Το δημοσίευμα σημειώνει ότι το ρωσικό αεροσκάφος έριξε πυραύλους τύπου «X-101».

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης αυτής από την αεροπορική βάση Χμέιμιμ της Συρίας απογειώθηκαν ρωσικά αεροσκάφη SU-30 και Su-35 για να προστατεύσουν το Tu-95 από μαχητικά αεροσκάφη και μετά την ολοκλήρωση της επιτήρησης επέστρεψαν στη βάση τους, ενώ το Tu-95 επέστρεψε ακολουθώντας την ίδια πορεία στο ρωσικό έδαφος, όπως γράφει το κουρδικό «zernews.com».
--
The Hellenic Information Team

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top