Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Ο Ερντογάν εξερχόμενος της σύσκεψης ασφαλείας,
που έγινε στο γραφείο του Πρωθυπουργού
μετά την πολύνεκρη επίθεση του ΡΚΚ
Ανάμεσα στους τραυματίες και ο διοικητής του τάγματος
Δεκατρείς Τούρκοι στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια συμπλοκής ομάδος ανταρτών του ΡΚΚ με μονάδες του τουρκικού στρατού στην περιοχή Σίλβαν του Ντιγιαρμπακίρ. Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν επίσης 7 στρατιώτες, από τους οποίους οι δυο είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Μετά το γεγονός αυτό ο πρωθυπουργός Ερντογάν διέκοψε το πρόγραμμά του στην Κωνσταντινούπολη και επέστρεψε εσπευσμένως στην Άγκυρα, όπου συναντήθηκε με τον αρχηγό του ΓΕΕΘΑ, στρατηγό Ισίκ Κοσανέρ, τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, Μπεσίρ Αταλάι, τον υπουργό Εσωτερικών, Ναΐμ Σαχίν, τον Γενικό Διοικητή της Στρατοχωροφυλακής, Νετζντέτ Οζέλ και τον αρχηγό της ΜΙΤ, Χακάν Φιντάν.
Οι αντάρτες έστησαν ενέδρα σε μονάδα του τουρκικού στρατού που έκανε έρευνες στην ύπαιθρο, στην κωμόπολη Μπαϊράμπασι, της επαρχίας Σίλβαν του Ντιγιαρμπακίρ. Από τα πρώτα πυρά των ανταρτών έπεσε νεκρός ένας στρατιώτης και ένας τραυματίστηκε, ενώ στη συνέχεια έγινε μάχη, κατά τη διάρκεια της οποίας οι αντάρτες επικράτησαν του στρατού, καταφέρνοντας να σκοτώσουν άλλους 12 στρατιώτες και να τραυματίσουν επτά.
Στο πεδίο της μάχης οι αντάρτες άφησαν πέντε νεκρούς, σύμφωνα με το κουρδικό πρακτορείο Φιράτ.
Οι συμπλοκές συνεχίζονται...
Eν τω μεταξύ ο Τούρκος αρχηγός του Στρατού Ξηράς, Erdal Ceylanoğlu, και ο Γενικός Διοικητής της Στρατοχωροφυλακής, στρατηγός Νετζντέτ Οζέλ, μετέβησαν εσπευσμένα στο Ντιγιαρμπακίρ, για να επισκεφθούν τους τραυματίες και να παρακολουθήσουν από κοντά την επιχείρηση καταδίωξης των Κούρδων ανταρτών.
Από τους νεκρούς, οι τρεις ήταν μόνιμοι υπαξιωματικοί και οι λοιποί κληρωτοί οπλίτες.
Σημείωση: για να δικαιολογήσουμε τον τίτλο μας, υπενθυμίζουμε ότι σε προηγούμενη πολύνεκρη επίθεση του ΡΚΚ εναντίον τουρκικού φυλακίου στο Σεμντινλι, η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, ως υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος, είχε αποστείλει συλλυπητήριο τηλεγράφημα στον ομόλογό της, Αλί Μπαπατζάν.

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/07/13-t.html

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top