Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

ΣΥΜΦΩΝΑμε απόφαση των συντεχνιών, η υποδοχή του Τούρκου πρωθυπουργού, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, θα γίνει με πανό και πλακάτ στις διασταυρώσεις των κόμβων, οι εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο θα κατέλθουν σε απεργία ενώ, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, τα κόμματα Νέα Κύπρος, Σοσιαλιστικό Κόμμα Κύπρου και τα πολιτιστικά κέντρα Μπαράκα και Μπαρικάτ σκέφτονται να εκσφενδονίσουν αβγά εναντίον του. Εκ μέρους του Κόμματος Νέα Κύπρος, ο Μουράτ Κανατλί δήλωσε ότι πλέον είναι σύνηθες η εκσφενδόνιση αβγών σε ένδειξη διαμαρτυρίας και ότι, αν κατά την άφιξη του κ. Ερντογάν κάποιοι οπαδοί τους θελήσουν να τον υποδεχτούν με αυτόν τον τρόπο, το κόμμα δεν θα τους εμποδίσει.

Όπως είπε, «υποστηρίζουμε πάντοτε διαμαρτυρίες που δεν στοχεύουν στον τραυματισμό και φόνο ανθρώπων».

Ο αρχηγός του κόμματος Κοινοτικής Δημοκρατίας Μεχμέτ Τσακιτζί, ο οποίος, μεταξύ άλλων, είπε ότι υπαίτιο για τις πιθανές εκδηλώσεις κατά την άφιξη του Τούρκου πρωθυπουργού Ερντογάν στο νησί είναι το Κόμμα Εθνικής Ενότητας και ότι οι πολίτες θα εκφράσουν στον κ. Ερντογάν την αντίθεσή τους στη δέσμη οικονομικών μέτρων, που επέβαλε η Άγκυρα.

Ο κ. Τσακιτζί δήλωσε ακόμη ότι, μέχρι την 30ή Σεπτεμβρίου, θα εξαναγκάσουν την ψευδοκυβέρνηση σε παραίτηση και ότι επιβάλλεται η διενέργεια πρόωρων «εκλογών».
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ 14/07/2011

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/07/blog-post_5721.html

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top