Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Υπογράφηκαν σήμερα μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και των τριών δωρητών κρατών Ισλανδίας, Λιχτενστάιν και Νορβηγίας, δύο Μνημόνια Συνεργασίας, ένα για τη Χορηγία ΕΟΧ και ένα για τη Χορηγία Νορβηγίας μέσω των οποίων προσφέρεται βοήθεια προς την Κύπρο συνολικού ύψους 7,85 εκατομμυρίων ευρώ για την περίοδο 2009-2014.



Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η βοήθεια αυτή δίδεται μέσα στο πλαίσιο συμφωνίας την οποία έχουν συνομολογήσει οι τρεις αυτές χώρες με την ΕΕ για ενίσχυση κατά κύριο λόγο των νέων κρατών μελών της ΕΕ.

Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι μέσω των χορηγιών αυτών θα προωθηθούν διάφορα σχέδια που αφορούν την προστασία της βιοποικιλότητας και των οικοσυστημάτων, την προστασία των παιδιών και της νεολαίας, τη συντήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς, τη δημόσια υγεία, την πρόληψη και καταπολέμηση της βίας στην οικογένεια, την ενίσχυση των συστημάτων καταπολέμησης οικονομικού εγκλήματος και τη στήριξη της κοινωνίας των πολιτών και ότι μέρος των Σχεδίων είναι δικοινοτικού χαρακτήρα και θα συμβάλουν στην προώθηση των δικοινοτικών επαφών.

Τη συμφωνία από μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας υπέγραψε ο Γενικός Διευθυντής του Γραφείου Προγραμματισμού Γιώργος Γεωργίου και από μέρους των τριών κρατών Δωρητών η Πρέσβης του Υπουργείου Εξωτερικών της Νορβηγίας Ingrid Schulerud.
http://www.ikypros.com/easyconsole.cfm/id/31139

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/12/b-785.html#.Tub0_bIr2nA

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top