Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΒΙΒΛΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ 

ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ... Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΔΕΚΑΤΙΑΝΟΥ ΣΤΑΖΕΙ ΧΟΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ!
Αντί να κοιτάει τα έργα και τις ημέρες της στο υπουργείο Παιδείας και να ψάχνει λαγούμι να κρυφτεί, η υπουργός του δεκατιανού και της φωτοτυπίας ασκεί και κριτική...
Έντονη είναι η
αντίδραση της πρώην υπουργού Παιδείας, Άννας Διαμαντοπούλου στις προωθούμενες αλλαγές στο νομοσχέδιο για την Παιδεία που κατατίθεται στη Βουλή.
Με μια σκληρή δήλωση ...!!!  η κ. Διαμαντοπούλου εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι «την ώρα που οι πολίτες έχουν περιέλθει σε απόγνωση για το παρόν και το μέλλον τους, η κυβέρνηση φέρεται να προωθεί κατά προτεραιότητα και χωρίς συζήτηση, αλλαγές στην μεταρρύθμιση της ανώτατης εκπαίδευσης».

Η πρώην υπουργός Παιδείας κρατά σαφείς αποστάσεις και από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, επισημαίνοντας: «Η προβαλλόμενη ως συμφωνία των τριών αρχηγών στην αλλαγή ενός νόμου, επειδή αρνούνται να τον εφαρμόσουν βίαιες μειοψηφίες και δημόσιοι λειτουργοί που υπηρετούν δικές τους σκοπιμότητες, είναι ύβρις για τη Δημοκρατία».

Η ίδια δεν διστάζει να αναφέρει ότι «οι κυβερνητικές προτάσεις αποτελούν συμβιβασμό με τις συντεχνίες και παρωχημένες (δήθεν προοδευτικές) κομματικές δυνάμεις που διαχρονικά ευθύνονται για παθογένειες των ΑΕΙ», ενώ θεωρεί πως το συγκεκριμένο νομοσχέδιο αναμένεται να «λειτουργήσει ως βαρόμετρο για το μέλλον της κυβέρνησης».

makeleio.gr

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top