Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012


Συνελήφθη ένας κτηνοτρόφος ως ύποπτος για εμπρησμό, 
Κρανίου τόπος η Βιάννος Ηρακλείου
Ανυπολόγιστες είναι οι καταστροφές από τη μεγάλη πυρκαγιά στη Βιάννο Ηρακλείου, που πλέον είναι σε ύφεση, μετά από μια ακόμη ολονύχτια μάχη που έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις με την πύρινη λαίλαπα, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη ένας κτηνοτρόφος ως ύποπτος για εμπρησμό, καθώς και ένας Πακιστανός, υπάλληλος του κτηνοτρόφου.

Από το πρωί, επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς δύο πυροσβεστικά ελικόπτερα, ενώ μάχη
με τις φλόγες δίνουν 60 άνδρες με 25 υδροφόρα οχήματα της Πυροσβεστικής, 50 μέλη πεζοπόρων τμημάτων -μεταξύ αυτών 30 άνδρες από τη Θεσσαλονίκη- και οι κάτοικοι της περιοχής, που συνδράμουν με κάθε μέσο που έχουν στη διάθεσή τους.

Τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η φωτιά είναι τεράστια και η καταστροφή στο φυτικό και ζωικό κεφάλαιο ανυπολόγιστη. Έχουν καεί χιλιάδες ελαιόδεντρα, αιγοπρόβατα, μέλισσες, αρδευτικά δίκτυα και υποδομές.

Υπάρχει πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση χωριών της περιοχής και με την επικοινωνία. Ζημιές, επίσης, έχουν καταγραφεί και σε κατοικίες, ενώ ο δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης ζητά να κηρυχθεί η περιοχή πυρόπληκτη.

Ο ύποπτος για εμπρησμό κτηνοτρόφος εντοπίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, από το πλήρωμα πυροσβεστικού ελικοπτέρου που τον είδε να φεύγει μ’ ένα μαύρο αυτοκίνητο από σημείο όπου εκδηλωνόταν πυρκαγιά. Οι πιλότοι που κατέβηκαν χαμηλά και πήραν τα στοιχεία του οχήματος ενημέρωσαν αμέσως την αστυνομία που τον συνέλαβε.

Στο μεταξύ, ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία ο δράστηςπου πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο άτομα την ώρα που βιντεοσκοπούσαν την πυρκαγιά. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top