Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Οσο γρηγορότερα φύγει τόσο το καλύτερο για όλους, σημειώνει ο ρώσος πρόεδρος

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι ο Έντουαρντ Σνόουντεν, ο οποίος καταζητείται από τις αμερικανικές αρχές, εξακολουθεί να βρίσκεται στην ζώνη μετεπιβίβασης του αεροδρομίου της Μόσχας Σερεμέτιεβο, λύνοντας το μυστήριο όσον αφορά το που βρίσκεται ο πρώην σύμβουλος της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (NSA) των ΗΠΑ.



Ο Σνόουντεν είναι ελεύθερος να φύγει και θα πρέπει να το κάνει το ταχύτερο δυνατό, σημείωσε ο Ρώσος πρόεδρος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε κατά την διάρκεια επίσκεψής του στην Φινλανδία.

Ο Ρώσος πρόεδρος επέμεινε στο γεγονός ότι η Ρωσία δεν έχει συνάψει με τις ΗΠΑ μια συμφωνία έκδοσης, αλλά σημείωσε ότι όσο πιο γρήγορα ο Σνόουντεν επιλέξει έναν προορισμό, "τόσο το καλύτερο θα είναι" για την Ρωσία και για τον ίδιο.

Ο Πούτιν πρόσθεσε ότι ελπίζει η υπόθεση αυτή να μην επηρεάσει τις σχέσεις με την Ουάσινγκτον, η οποία επιζητεί η Ρωσία να τον παραδώσει στις ΗΠΑ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η Μόσχα δεν θα τον παραδώσει, ενώ παράλληλα απέρριψε τις αμερικανικές κατηγορίες για την Ρωσία όσον αφορά την υπόθεση αυτή χαρακτηρίζοντάς τις "ανοησίες".

ΤΟ ΒΗΜΑ

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top