Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Πραγματοποιούνται στις 17 Απριλίου για την ουκρανική κρίση

Στις 17 Απριλίου στη Γενεύη θα πραγματοποιηθεί η τετραμερής συνάντηση μεταξύ Ουκρανίας-Ρωσίας-ΕΕ και ΗΠΑ για την ουκρανική κρίση και την εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα, όπως ανακοίνωσαν το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και οι Βρυξέλλες.
Ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Τζον Κέρι θα μεταβεί στην Ελβετία ώστε «να συνεχιστούν οι προσπάθειες αποκλιμάκωσης» της κρίσης στην Ουκρανία και να βρεθεί μια διέξοδος «μέσω της διπλωματικής οδού» αναφέρεται στη λακωνική ανακοίνωση που εξέδωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.



«Οι ΗΠΑ έχουν αναλάβει να κινητοποιήσουν τη διεθνή κοινότητα για να στηρίξει την Ουκρανία και να βοηθήσει το λαό της να οικοδομήσει μια σταθερή, δημοκρατική και ευημερούσα χώρα» προστίθεται στο κείμενο.

«Η ΕΕ συμμετέχει πλήρως στις διπλωματικές προσπάθειες για την αποκλιμάκωση της κρίσης στην Ουκρανία και για την εξεύρεση μίας πολιτικής λύσης» ανακοίνωσε το γραφείο του εκπροσώπου της επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, Κάθριν Άστον, η οποία θα λάβει μέρος στις συνομιλίες.

Αμερικανοί και Ευρωπαίοι διπλωμάτες είχαν προαναγγείλει τη διεξαγωγή αυτής της συνόδου, χωρίς όμως να διευκρινίσουν λεπτομέρειες για το που και το πότε.

Στη Γενεύη αναμένεται να παραβρεθούν επίσης ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ και ο Ουκρανός ομόλογός του Αντρίι Ντεστσίτσα.

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top