Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Την ψήφο του ελληνικού λαού ζήτησε από τα Γιάννενα ο Φώτης Κουβέλης

 Η ΔΗΜΑΡ έχει ως στόχο την συγκρότηση προοδευτικής κυβέρνησης δήλωσε σήμερα στα Γιάννενα ο Φώτης Κουβέλης και για τον λόγο αυτό, ζητάει από τον ελληνικό λαό να ενισχύσει το κόμμα του στις εκλογές 2012 και να πάρει διερευνητική εντολή για τον σχηματισμό κυβέρνησης.
Ο κ. Κουβέλης είπε ότι το πρόγραμμα της ΔΗΜΑΡ είναι η αριστερή δημοκρατική απάντηση στην κρίση. «Ζητούμε από το
λαό να μας δώσει δύναμη για να πάρουμε διερευνητική εντολή και να συγκροτήσουμε προοδευτική κυβέρνηση» , τόνισε ο κ. Κουβέλης διευκρινίζοντας ότι «την πρότασή μας την απευθύνουμε στις προοδευτικές δυνάμεις» χωρίς να αναφέρει ποιες δυνάμεις εννοεί.
Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς πρόσθεσε ότι «στην προωθούμενη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν θα πάρουμε μέρος».«Δημοκρατικό αριστερό άλλοθι δεν θα δώσουμε στην πολιτική τους, που έφερε τη χώρα και την κοινωνία στη σημερινή ζοφερή κατάσταση» είπε χαρακτηριστικά.

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top