Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Η Κροατία έγινε τα μεσάνυκτα το 28ο κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Στην πρωτεύουσα Ζάγκρεμπ οργανώθηκαν λαμπροί εορτασμοί με τις σημαίες της ΕΕ να κυματίζουν σε εξέδρα στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Οι εορτασμοί δέχθηκαν πλήγμα όταν η Γερμανίδα καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ ανακοίνωσε ότι δεν θα παραστεί, λόγω τφόρτου εργασίας. Κροατικά ΜΜΕ συνέδεσαν την απόφαση της με την υπόθεση ενός πράκτορα των κροατικών μυστικών υπηρεσιών που καταζητείται από τις γερμανικές αρχές. Η είδηση διαψεύτηκε από την καγκελαρία. Η ίδια η Μέρκελ δήλωσε ότι η Κροατία πρέπει να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις. "Υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν, ειδικά στον τομέα της δικαιοσύνης και της καταπολέμησης της διαφθοράς", ανέφερε.



Η Κροατία εισέρχεται στην ΕΕ δύο και πλέον δεκαετίες μετά την ανεξαρτησία της από την Γιουγκοσλαβική Ομοσπονδία, γεγονός που πυροδότησε έναν τετραετή πόλεμο με δεκάδες χιλιάδες νεκρούς. Ο ενθουσιασμός πάντως ανάμεσα στο κόσμο είναι μειωμένος καθώς η χώρα διανύει το πέμπτο έτος οικονομικής ύφεσης με την ανεργία σε επίπεδα ρεκόρ 21%.

Η χώρα έχει πληθυσμό 4,4 εκατομμυρίων και προσελκύει κάθε χρόνο 10 εκ. τουρίστες.
http://www.sigmalive.com/news/international/53225#sthash.EpT67Y6f.dpuf

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

1 Σχόλια:

antonopoulos giorgos είπε... Απαντήστε σε αυτό

οι πουτανιες μεσάνυχτα γινονται και με ακρα μυστικοτητα για τον φοβο του λαου....όταν θα ξεσικωθει θαναι ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!....μετα γαματε τους.....αν τολμησουν και σηκωσουν κεφαλι!....Γερμανια εδώ!.......Σιωνιστικη!....θα την διαλυσουν ωσπου να πεις κειμενο.....εχουν την εμπειρια από την Ελλαδιτσα!....μολις της φορτωσουν χρεη και τους ριξουν το ΔΝΤ και ΕΚΤ από διπλα .....θα δεις τραγουδια!.....τσαμικο και καλαματιανο από την αναποδη!.....μολις μπηκε εν αγνοια του Κροατικου λαου μεσα στην φακα.....σε λιγο θα αρχισουν τα μνημονια και τα μετρα λιτοτητας!.......εκει θα γελασουνε λιγο οι Ελληνες μεσα στην δυστιχια τους.....!

back to top