Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Σοκ προκαλεί η καταγγελία μιας γυναίκας, στην Ξάνθη, ότι ο πατέρας της, ο οποίος ζούσε στο σπίτι τους με οξυγόνο, πέθανε όταν η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο ακίνητο. Ακολουθώντας την… κοινωνική πολιτική που επιβάλλει η κυβέρνηση (που της
επιβάλλει η Τρόικα) καταδίκασε σε θάνατο έναν άρρωστο άνθρωπο, επειδή η οικογένειά του τόλμησε να μην πληρώσει τους λογαριασμούς.
Η καταγγελία έγινε χθες, στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης, στη συνέλευση της τοπικής Λαϊκής Επιτροπής: «Ο πατέρας μου ζούσε με συσκευή οξυγόνου. Μας ήρθε 3.000 ευρώ το ρεύμα και επειδή δεν το πληρώσαμε μας το έκοψαν. Ο πατέρας μου πέθανε» ανέφερε μια εκ των παριστάμενων, παγώνοντας το ακροατήριο.

Και τώρα, το μεγάλο ερώτημα είναι -εφόσον φυσικά ευσταθεί η καταγγελία- αν ισχύει ή όχι ο νόμος που απαγορεύει ρητά τη διακοπή ηλεκτροδότησης (για οποιονδήποτε λόγο) σε ακίνητα στα οποία διαμένουν ασθενείς, εξαρτημένοι από μηχανικές συσκευές υποστήριξης. Αν αποδειχθεί ότι η καταγγέλλουσα έχει δίκιο, ποιος θα πάρει την ευθύνη; Είναι ή δεν είναι (έστω εξ αμελείας) ανθρωποκτονία; Θα διωχθεί κανείς; Θα πάει κανείς φυλακή;
http://www.itabloid.gr/%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%B9/#sthash.yzHcfCow.

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

2 Σχόλια:

antonopoulos giorgos είπε... Απαντήστε σε αυτό

σ αυτό το ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ δεν παει κανεις φυλακη!.....ετσι τοχουν κανει.....ο Σαμαρας εχει κανει 8.000 ανθρωποκτονιες !

antonopoulos giorgos είπε... Απαντήστε σε αυτό

γι αυτό ολοι θελεουν να "δικαζονται" στο Ελλαδα !..........σ αυτό το ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ δεν παει κανεις φυλακη ....οσες δολοφονιες καΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ!.....δεν υπαρχει ΝΟΜΟΣ να καταδικαζει.....ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ .....ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ .....ολοι πουλημένοι.......βγαζουν αποφασεις κατοπιν παραγγγελιας!....φυσικα για κάθε αντιρρησια υπαρχουν οι ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΕΙΣ.....η εντολη είναι......... ΜΙΑ......ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ!..........πεθανε ο πατερας της και φυσικα κανενος το αυτι δεν ιδρωσε!!....ο Τσιπρας εχχει δωσει.....ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΡΟ!.....ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΝΕΝΑΝ........ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.......ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΦΤΩΧΟΥΣ ΑΝ ΤΥΧΟΥΝΕ.......ΚΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.......ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ....ΤΣΙΠΡΑ!.....ΑΑΑ! ΡΕ ΔΥΣΜΗΡΕ ΛΑΕ!

back to top