Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Η Τουρκία επιχείρησε να καταστήσει την Αίγυπτο αποικία της. Τώρα πληρώνει το τίμημα!
Σοβαρή εξέλιξη στις διπλωματικές σχέσεις της Αιγύπτου με την Τουρκία αποτελεί η απόφαση της αιγυπτιακής κυβέρνησης να ζητήσει από την Τουρκία να αποσύρει τον πρέσβη της από το Κάιρο, Αβνί Μποτσαλί (Avni Botsalı), τον οποίο χαρακτήρισε ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!
Την ίδια ώρα η κυβέρνηση του Καΐρου ανακάλεσε τον πρέσβη της από Άγκυρα, υποβαθμίζοντας με τον τρόπο αυτό τις διπλωματικές σχέσεις των δυο χωρών, που διάγουν περίοδο κρίσης από τη στιγμή που η Τουρκία πήρε ανοικτά το μέρος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, μετά την κίνηση αποτροπής της κυβέρνησης Μόρσι!
Ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Αμπντουλλάχ Γκιούλ, που έδειξε να παίρνει αποστάσεις από την αλλοπρόσαλλη πολιτική του διδύμου Ερντογάν-Νταβούτογλου, έκανε το εξής σχόλιο για το θέμα: "Ελπίζω οι σχέσεις μας να επανέλθουν σε φυσιολογικά επίπεδα. Κι αυτό γιατί η Τουρκία και η Αίγυπτος είναι σας τα δυο μισά ενός μήλου".!

Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών της Αιγύπτου δήλωσε ότι η αιγυπτιακή κυβέρνηση αποφάσισε να υποβαθμίσει τις σχέσεις με την Τουρκία, μετά τη δήλωση του Ενρτογάν, κατά την αναχώρησή του για το επίσημο ταξίδι στη Ρωσία, ότι "Σέβομαι τον Μόρσι".

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2013/11/h_6322.html#.UpGOO9J7JQA

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top