Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Ολοκληρώθηκε η αυτοκινητοπομπή προς τις Σκουριές. Οι διαδηλωτές διαμαρτυρήθηκαν για ώρα μπροστά στο εργοτάξιο της Eldorado Gold- το οποίο περιφρουρούνταν από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις-φωνάζοντας συνθήματα κατά των εξορύξεων χρυσού με τις οποίες επιχειρείται η καταστροφή του δάσους και της υγείας των κατοίκων. Να σημειωθεί ότι η συμμετοχή των κατοίκων της Χαλκιδικής ήταν μαζική ενώ στο πλάι τους βρέθηκε η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Ιγγλέζη και η βουλευτής και υποψήφια Περιφερειάρχης Κ.Μακεδονίας, Δέσποινα Χαραλαμπίδου.

Update (13:15): Ξεκίνησε η αυτοκινητοπομπή από την Ιερισσό με κατεύθυνση προς τις Σκουριές.
(12:10) Κόσμος έχει αρχίσει να συγκεντρώνεται στην Ιερισσό.
Αυτοκινητοπομπή στις Σκουριές θα πραγματοποιηθεί σήμερα δυο χρόνια μετά την πρώτη επίθεση που δέχτηκαν διαδηλωτές όλων των ηλικιών στο Χοντρό Δέντρο κατά τη διάρκεια ειρηνικής διαμαρτυρίας.
Με σύνθημα "Δεν ξεχνάμε, δεν φοβόμαστε", οι κάτοικοι της Χαλκιδικής που αντιδρούν στην εξόρυξη χρυσού στην περιοχή, καλούν τον κόσμο να συμμετάσχει στην κινητοποίηση.
Σημείο συγκέντρωσης έχει οριστεί η Ιερισσός στις 12:00 και θα ακολουθήσει πορεία στο όρος Κάκαβος. Οι κάτοικοι δηλώνουν πιο αποφασισμένοι από ποτέ να προστατεύσουν το βουνό, το δάσος, τα νερά και τις ζωές τους.

http://www.alterthess.gr/content/aytokinitopompi-stis-skoyries

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top