Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

«Στάση ουδετερότητας» τήρησε ο Κύπριος υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης, αναφορικά με ανακοίνωση του Ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, την οποία δημοσιεύει η εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος».
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι στην ανακοίνωση του Ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών σημειώνεται ότι «ουσιαστικά για τη σκληρή στάση, που τηρεί η τουρκοκυπριακή ηγεσία στο Κυπριακό, ευθύνη φέρει η 'Αγκυρα, η οποία παρεμβαίνει και προσπαθεί μέσα από τη λύση να συνεχίσει να κηδεμονεύει την Κύπρο και να αποκομίσει τα όποια οφέλη από αυτήν τη λύση».




Ο Κύπριος υπουργός, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, είπε: «Γνωρίζουμε την παραδοσιακή στάση της Ρωσίας, η οποία στηρίζει την Κύπρο στο Συμβούλιο Ασφαλείας, αλλά επιτρέψτε μου να μην παρέμβω σε αυτού του είδους τη συζήτηση». Προηγήθηκαν ανέφερε ο κ. Κασουλίδης, δημοσιεύματα από κάποιους τρίτους για κάποιες θέσεις, που εξέθεσε σε Τουρκοκύπριους ο κ. Ερντογάν, αλλά ποτέ δεν επισημοποιήθηκαν ».

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι πρόκειται για μια έμμεση επιβεβαίωση ότι όντως ο κ. Ερντογάν κινείται προς αυτές τις κατευθύνσεις, ο κ. Κασουλίδης απάντησε: «Σε αυτό δεν θέλω να προεξοφλήσω. Διεξάγονται συνομιλίες για τη λύση του Κυπριακού. Θα δούμε».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=486809&catID=4

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top