Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ελληνικής καταγωγής διοικητής των στρατιωτικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ, νάυαρχος Τζέημς Σταυρίδης, επισκέπτεται σήμερα σε ταξίδι αστραπή την Άγκυρα, προερχόμενος από το Ισραήλ. Ο Σταυρίδης θα συναντηθεί με τον Τούρκο αρχηγό ΓΕΕΘΑ και τον υπουργό άμυνας, ενώ έχει ζητήσει να συναντηθεί και με τον πρωθυπουργό.



Προηγούμενος σταθμός της επίσκεψης του Σταυρίδη, που έχει στην τσάντα του τους φακέλους της αντιπυραλυκής ομπρέλας, της καταπολέμησης της τρομοκρατίας και της κρίσης που άρχισε με την έναρξη των γεωτρήσεων στη ΝΑ Μεσόγειο, ήταν το Ισραήλ.
Ο ελληνοαμερικανός αξιωματούχος θα πεισκεφθεί πρώτα τον στρατηγό Οζέλ, στο γραφείο του, στο Γενικό Επιτελείο και στη συνέχεια τον υπυοργό άυνας Ισμέτ Γιλμάζ, και σε πε΄ριπτωση που γίνει δεκτό το αίτημά του, θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Ερντογάν.
Ο ναύαρχος Σταυρίδης αναμένεται να μεταφέρει στους Τούρκους συνομιλητές του τις εντυπώσεις που απεκόμισε από τους αξιωματούχους του Ισραήλ, κατά την επίσκεψή του εκεί, για το θέματης στρατιωτικής έντασης που έχει προκύψει στη ΝΑ Μεσόγειο, με αφορμή τις γεωτρήσεις στο οικόπεδο "Αφροδίτη" της Κύπρου.
Επίσης, ένα άλλο θέμα που αναμένεται να συζητηθεί, είναι το αίτημα για άνοιγμα εκ μέρους του Ισραήλ γραφείου συνδέσμου στο ΝΑΤΟ, στις βευξέλες, αίτημα στο οποίο προβάλλει βέτο η Άγκυρα.
Τέλος, αναμένεται να συζητηθούν λεπτομέρειες για τη σχεδιαζόμενη επίθεση από ξηράς του τουκρικού στρατού εναντίον θέσεων των ανταρτών, στο Νότιο Κουρδιστάν-Βόρειο Ιράκ, την ανταλλαγή πληροφοριών και τις συνεχιζόμενες αεροπορικές επιθέσεις της ΤΠΑ στην ιδια περιοχή.
Πηγή: Βατάν

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/09/blog-post_7813.html

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top