Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Η βραζιλιάνικη κατασκευάστρια αεροσκαφών Embraer θα πωλήσει 20 αεροσκάφη τύπου A-29 Super Tucano στην πολεμική αεροπορία των ΗΠΑ, έπειτα από παραγγελία του Πενταγώνου, η αξία της οποίας ανέρχεται σε 355 εκατ. δολάρια, όπως ανακοίνωσε η εταιρία.
Πέρα από τα αεροσκάφη, η παραγγελία περιλαμβάνει εκπαιδευτικό εξοπλισμό, υποστήριξη στις διαδικασίες συντήρησης και εξοπλισμό συντήρησης.


«Έχουμε δεσμευτεί να συνεχίσουμε την επενδυτική στρατηγική μας στις ΗΠΑ και να παραδώσουμε τα A-29 Super Tucano στην ώρα τους και εντός προϋπολογισμού», δήλωσε ο Λουίς Κάρλους Αγκιάρ, ανώτατο στέλεχος της εταιρίας, σύμφωνα με ανακοίνωσή της.

Τα αεροσκάφη, τα οποία θα παραχθούν σε συνεργασία με την εδρεύουσα στις Ηνωμένες Πολιτείες εταιρία Sierra Nevada Corporation (SNC), θα χρησιμοποιηθούν για την εκπαίδευση πιλότων, την συγκέντρωση πληροφοριών και επιχειρήσεις ελαφράς αεροπορικής υποστήριξης.

Τα αεροσκάφη σχεδιάστηκαν για επιχειρήσεις καταστολής εξεγέρσεων και σήμερα χρησιμοποιούνται από πολεμικές αεροπορίες πέντε χωρών και έχουν παραγγελθεί από άλλες, σύμφωνα με την Embraer.
http://www.real.gr

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2012/01/blog-post_8366.html#.Tv_7KjWfeM8

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top