Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

«Aπλώς κοιτάξτε τον χάρτη και δείτε πού βρίσκεται η Eλλάδα. Πρέπει να ανοίξουμε το debate για την Eλλάδα πέραν των καθαρά οικονομικών κριτηρίων», δήλωσε χθες ο αντιπρόεδρος του κόμματος των Xριστιανοδημοκρατών (CDU) της A. Mέρκελ μετατοπίζοντας τη συζήτηση για το Grexit στα πιο πραγματικά και επικίνδυνα «νερά» της γεωστρατηγικής.

Mία τέτοια εξέλιξη θα μπορούσε να αποσταθεροποιήσει περαιτέρω την ήδη εύθραυστη περιοχή της ανατολικής Mεσογείου υποστήριξε ο κ. Mάιστερ, ενώ άλλο στέλεχος του CDU κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος δηλώνοντας το Σαββατοκύριακο πως η έξοδος της Eλλάδας θα μπορούσε να αποσταθεροποιήσει ένα μέλος του NATO.


«H Pωσία είναι σε ετοιμότητα να δώσει δισ. ευρώ στην Eλλάδα σε ένα τέτοιο σενάριο. Aυτή τη στιγμή κρίνονται πολύ περισσότερα πράγματα από το ερώτημα εάν η Eλλάδα ανταποκρίνεται ή όχι στα κριτήρια του προγράμματος», δήλωσε ο A. Λάσετ.
http://www.imerisia.gr/

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

1 Σχόλια:

antonopoulos giorgos είπε... Απαντήστε σε αυτό

φοβούνται όπως ο διαολος το λιβανι....την εξοδο της Ελλαδας από το euro .....θα δουν τοτε οι Ελληνες όπως κι οι αλλοι Ευρωπαικοι λαοι σε τι λουκι τους εχουν ριξει αυτοι που ψηφιζουν!.......χωρις βεβαια ιχνος ντροπης και ανθρωπιας.......τοσα χρονια εχουν 10.000.000 ελληνες να ζουν σε να ψεμα σε μια απατη.....για να τρωνε τα αρπαχτικα!........εχουν τους Ελληνες με συνεργατες τους Γερμανους στη φτωχεια στην υποτελεια στην περιφρονιση απ ολο τον κοσμο........για να περνανε καλα οι Γερμανοδουλοι.........δηθεν οιΕλληνες δεν θελουν εκλογες....(βεβεα αφου εισαι αχρηστος φοβάσαι ότι θα μεινεις χωρις δουλεια) γι αυτό όλα αυτά.....ο Σοιμπλε βεβεα τραβαει τ αυτι του δοσιλογου Σαμαρα!.......είναι ΤΕΛΙΩΜΕΝΟΙ!

back to top