Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Σε επαφές με τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία, την Κίνα, τον Καναδά, ακόμα και την Τουρκία βρίσκεται η Ευρωπαϊκή Ένωση, προκειμένου να συντονιστεί η χορήγηση οικονομικής βοήθειας στην Ουκρανία, δήλωσε ανώτερο στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Σύμφωνα με τον αξιωματούχο, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί, ενδέχεται να οργανωθεί μια σύνοδος διεθνών δωρητών ώστε να υπάρξει βραχυπρόθεσμη χρηματοδότηση για την Ουκρανία, η οποία υπολογίζεται ότι θα χρειαστεί 35 δισεκ. δολάρια (25,4 δισεκ. ευρώ) για να αντεπεξέλθει το 2014 και το 2015.«Μια σύνοδος δωρητών καθώς η κατάσταση σταθεροποιείται θα μπορούσε να είναι ένας τρόπος» να βοηθηθεί η Ουκρανία, δήλωσε ο αξιωματούχος αυτός στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.



«Βρισκόμαστε επίσης σε επαφές με τους Ιάπωνες, με τους Κινέζους, με τους Καναδούς, με τους Τούρκους και με τις ΗΠΑ», πρόσθεσε ο ίδιος.

http://olympia.gr/

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top