Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

ΦΙΛΙ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ
Πλήρη ανατροπή στην πολύκροτη υπόθεση «Ρούμπιγκεϊτ» έφερε χθες το εφετείο του Μιλάνου, αθωώνοντας τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
Παγια θέση του Μπερλουσκόνι ήταν ότι δεν είχε ποτέ σεξουαλικές επαφές επί πληρωμή με τη Ρούμπι
Παγια θέση του Μπερλουσκόνι ήταν ότι δεν είχε ποτέ σεξουαλικές επαφές επί πληρωμή με τη Ρούμπι



Πλήρη ανατροπή στην πολύκροτη υπόθεση «Ρούμπιγκεϊτ» έφερε χθες το εφετείο του Μιλάνου, αθωώνοντας τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Με μια απροσδόκητη δικαστική απόφαση, το δευτεροβάθμιο δικαστήριο έδωσε το «φιλί της ζωής» στον Καβαλιέρε, απαλάσσοντάς τον από τις κατηγορίες προαγωγής ανηλίκων στην πορνεία και κατάχρησης εξουσίας, για τις οποίες είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε επτά χρόνια φυλάκισης και στέρηση του δικαιώματος του εκλέγεσθαι. Για την προαγωγή ανηλίκων στην πορνεία οι δικαστές αποφάνθηκαν ότι «το γεγονός και το αδίκημα δεν υφίστανται», ενώ για την κατηγορία περί κατάχρησης εξουσίας (πιέσεις σε βάρος της αστυνομίας του Μιλάνου όταν ανέκρινε τη μαροκινή Ρούμπι Καρίμα Ελ Μαχρούγκ), το δικαστήριο είπε ότι το γεγονός δεν αποτελεί αδίκημα. «Η απόφαση ξεπερνά και τις θετικότερες προβλέψεις», σχολίασε ο Φράνκο Κόπι, δικηγόρος του ηγέτη της Forza Italia.

Υπενθυμίζεται πως ο 77χρονος πρώην Ιταλός πρωθυπουργός είχε πέρυσι καταδικαστεί πρωτόδικα, καθώς οι δικαστές είχαν δεχτεί πως είχε σεξουαλικές επαφές με τη 17χρονη τότε μαροκινή Καρίμα Ελ Μαχρούγκ, γνωστή ως Ρούμπι, στα περίφημα «μπούνγκα-μπούνγκα» πάρτι με αντάλλαγμα σημαντικά χρηματικά ποσά και άλλα αντικείμενα. Σύμφωνα με ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης, το σκεπτικό της απόφασης του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου του Μιλάνου ?που ανετράπη χθες? ανέφερε πως «η Ρούμπι είχε ενταχθεί στο σύστημα εκπόρνευσης της βίλας του Αρκορε». Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ανέκαθεν δήλωνε αθώος για το σκάνδαλο καταγγέλλοντας, όπως και στο σύνολο των δικαστικών του υποθέσεων, ότι είναι θύμα απόπειρας πολιτικής εξόντωσης. Πάγια θέση της υπερασπιστικής του γραμμής ήταν ότι δεν είχε ποτέ σεξουαλικές επαφές επί πληρωμή με τη Μαροκινή και ότι δεν άσκησε αθέμιτη πίεση στην αστυνομία του Μιλάνου για να αποφυλακιστεί η Ρούμπι όταν αυτή είχε προσαχθεί τον Μάιο του 2010.

Σημειώνεται πως ο Καβαλιέρε προσφέρει την τρέχουσα περίοδο υποχρεωτική κοινωφελή εργασία σε κέντρο στήριξης και θεραπείας υπερηλίκων έξω από το Μιλάνο.

ΕΘΝΟΣ

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top