Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

  • Πρόσφυγες στη Γερμανία περιμένουν τη μεταφορά τους με λεωφορεία (φωτ.:ΑΠΕ-ΕΡΑ/Patrick Pleul)
Με τη λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων και την καταγραφή όλων των προσφύγων και των μεταναστών που φτάνουν στην ευρωπαϊκή ήπειρο εκτιμά ο
αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Φρανς Τίμερμανς πως θα αποτραπεί η διάπραξη επιθέσεων από εξτρεμιστές.



«Εάν γίνει σωστά η λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων, θα μπορούν να εντοπιστούν οι τρομοκράτες. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι ορισμένοι χρησιμοποιούν αυτό το επιχείρημα εναντίον όλων των προσφύγων από παντού [σ.σ.: υποστηρίζοντας ότι]: "τρομοκράτες θα έλθουν ανάμεσά τους"» εξήγησε ο Ευρωπαίος αξιωματούχος.
«Αυτή είναι η σαθρότερη δικαιολογία που χρησιμοποιεί κανείς για να μην αναλάβει τις διεθνείς του ευθύνες» πρόσθεσε ο Φρανς Τίμερμανς.
«Εάν κάνουμε τη δουλειά μας και εξασφαλίσουμε ότι μόλις φθάνουν οι άνθρωποι θα γίνεται λήψη των αποτυπωμάτων τους και αναγνώρισή τους, τότε το πρόβλημα δεν θα υπάρχει» επανέλαβε.
Ο Τίμερμανς πρόσθεσε πάντως ότι δεν πιστεύει ότι εξτρεμιστές θα μπουν στη ροή των προσφύγων εάν γνωρίζουν ότι θα τους πάρουν αποτυπώματα κατά την άφιξή τους.
Η καλύτερη προστασία των συνόρων της ΕΕ είναι σε τελευταία ανάλυση το καλύτερο μέτρο ασφαλείας, επισήμανε μιλώντας ενώπιον της εκτελεστικής επιτροπής της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2015/10/blog-post_987.html

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top