Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Με μία παραβίαση που η Τουρκία ισχυρίζεται ότι έγινε στον εναέριο χώρο της από ρωσικό μαχητικό το NATO συγκαλεί άτυπη σύνοδο των εκπροσώπων των 28 χωρών - μελών του NATO στις Βρυξέλλες. Είναι λογικό σ΄ όποιον Έλληνα διαβάζει την είδηση να εκνευρίζεται, να θυμώνει ή να γελά! Γιατί από το 1974 μέχρι σήμερα οι παραβιάσεις στο Αιγαιο από το κράτος-ταραξία που λέγεται Τουρκία, είναι χιλιαδες! Και το NATO ουδέποτε εδέησε να ασχοληθεί με το θέμα. Πάντα “χάϊδευε” την Τουρκία.





Η είδηση για την άτυπη σύνοδο διέρρευσε από το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας,συνεπώς ας κρατήσουμε μια επιφύλαξη για το μέγεθος της υποκρισίας του NATO.

Η ΄Αγκυρα κάλεσε τον πρεσβευτή της Ρωσίας να δώσει εξηγήσεις για την παραβίαση και ότι ο τελευταίος έκανε λόγο για λάθος, το οποίο δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

Η Ουάσιγκτον θεωρεί ότι η παραβίαση του εναερίου χώρου της Τουρκίας δεν έγινε από λάθος και εξέφρασε ήδη την έντονη ανησυχία της για τις ρωσικές κινήσεις.

http://www.onalert.gr/stories/to-nato-se-atypi-synodo-logo-mias-paraviasis-sti-tourkia-apo-rosous/45333

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top