Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Περαιτέρω καθυστερήσεις θα σημειωθούν στην έναρξη των δοκιμών και της αρχικής επιχειρησιακής αξιολόγησης του μαχητικού F-35, τεχνολογίας χαμηλού στίγματος εντοπισμού (stealth) που κατασκευάζει η αμερικανική Lockheed Martin.
Οι καθυστερήσεις αποδίδονται στο χρόνο που απαιτείται προκειμένου να γίνει η εγκατάσταση, ενσωμάτωση και δοκιμή νέων προγραμμάτων (software) στα αεροσκάφη δοκιμών, σύμφωνα με πηγές της κυβέρνησης των ΗΠΑ.
Η νέα καθυστέρηση προκαλεί την ανησυχία πολιτικών και αμυντικών κύκλων στην Ουάσιγκτον, καθώς το πρόγραμμα ανάπτυξης του F-35 έχει χαρακτηριστεί από οικονομικές υπερβάσεις στο οικονομικό κόστος, αλλά και μεγάλες χρονικές καθυστερήσεις.



Προκειμένου να περιοριστούν τα προβλήματα αυτά, οργανωτική αναδιοργάνωση του προγράμματος έγινε το 2010.
Η έναρξη του προγράμματος δοκιμών είχε προγραμματιστεί για το δεύτερο εξάμηνο του 2017, ενώ τώρα μετατοπίζεται χρονικά για το 2018, σύμφωνα με πηγές του αμερικανικού Πενταγώνου.

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top