Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Τσαβούσογλου: Άμεσα οδικός χάρτης που θα περιλαμβάνει και πενταμερή - Συνάντηση του τούρκου ΥΠΕΞ με τον Ακιντζί

Άγκυρα
Στόχος είναι στο πλαίσιο που έχει καθορίσει η κοινή δήλωση της 11ης Φεβρουαρίου 2014, εντός του 2016, να αποδώσουν καρπούς οι διαπραγματεύσεις και να γίνουν απτά βήματα για μια μόνιμη λύση στην Κύπρο, δήλωσε ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου επαφών που είχε με τον τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί.

Σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο, ο κ. Τσαβούσογλου σε δήλωσή του στους δημοσιογράφους είπε ότι συζήτησαν το σημείο που βρισκόμαστε μετά τους δύο γύρους των διαπραγματεύσεων στο Μοντ Πελεράν και τη στρατηγική που θα ακολουθηθεί από δω και πέρα.

«Ως Τουρκία πάντοτε στηρίξαμε τις διαπραγματεύσεις. Άλλωστε, πάντοτε θέταμε τη θέλησή μας για ένα αποτέλεσμα, και στο θέμα των ΜΟΕ πάντοτε προσφέραμε τη στήριξή μας χωρίς να δειλιάσουμε. Στόχος μας στο πλαίσιο που καθορίζει το έγγραφο της 11ης Φεβρουαρίου 2014, εντός του στόχου για το 2016, αυτές οι διαπραγματεύσεις να φέρουν καρπούς, να φέρουν ένα αποτέλεσμα, να γίνουν βήματα για μια μόνιμη λύση και άμεσα να καθοριστεί ένας συγκεκριμένος απαραίτητος οδικός χάρτης που θα περιλαμβάνει και την πενταμερή διάσκεψη» τόνισε.

Η Τουρκία, πρόσθεσε, στηρίζει πλήρως τη διαδικασία το επόμενο διάστημα. Ανέφερε τέλος ότι θα τους δοθεί η ευκαιρία να συζητήσουν και διμερή θέματα όπως η οικονομία κ.ά.
ΒΗΜΑ

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top